Despre noi

Lumea fierului forjat Sc. Daferti S.r.l. este o companie specializata in designul, productia si instalarea produselor metalice din fier forjat. Utilizand idei originale, produsele metalice sunt create combinand metodele traditionale cu metodele moderne de lucrare ale fierului forjat. Productia se desfasoara in atelierul nostru care este echipat aparatura moderna de prelucrare a metalelor.

Lucrarile noastre se adreseaza sectoarelor: rezidential, comercial, public, etc. Gama noastra de produse include: porti si garduri din fier forjat, balustrade din fier forjat, grilaje din fier forjat, mobila si arta decorativa din fier forjat.

Lumea fierului forjat Noi din fier forjat facem arta! Dragostea de frumos, grija pentru detalii precum si eleganta si rafinamentul ne-au calauzit in cei peste 6 ani de cand activam in acest domeniu. Satisfactia clientilor nostri atunci cand visele lor devin realitate si casa incepe sa prinda contur datorita lucrarilor noastre reprezinta recompensa cea mai mare.

Sc Daferti Srl este specializata in realizarea oricarui tip de lucrari din fier forjat, prelucrat manual, intr-o maniera traditionala, la forja. Noi realizam porti si garduri masive, balustrade, scari si balcoane, etc.

Lumea fierului forjat In functie de stilul pe care l-ati abordat la construirea si amenajarea casei dumneavoastra, specialistii nostri va pot realiza modele clasice sau moderne, din fier forjat amprentat sau forat, cu diverse elemente decorative: frunze, flori, spirale, cercuri, etc. Realizam atat modelele proprii cat si modelele pe baza de proiect, propuse de arhitecti sau constructori.

Este foarte important de mentionat ca fierul folosit la lucrarile noastre este de cea mai buna calitate, a find numai bara plina (nu teava ) astfel incat ele sa dureze peste ani.

Lumea fierului forjat De asemenea, realizam mobilier din fier forjat, galerii si alte decoratiuni care aduc caldura in spatiul dumneavoastra, personalizandu-l.

Vopseaua aplicata este una speciala, anticoroziva si poate fi nu numai neagra ci si alba, bej, ivoire, maro etc. iar lucrarile pot fi finisate in patine antice, diverse nuante: auriu, bronz, turcuaz, verde, etc in directa concordanta cu arhitectura sau ambientul dumneavoastra.

Produsele prezentate reprezinta doar o mica parte din ceea ce realizam. Gama de produse este mult mai variata, si in plus, executam produse la sugestia clientilor.

Suntem convinsi ca veti fi pe deplin satisfacut de calitatea lucrarilor noastre si va asteptam cu drag!