Despre noi

Află cine suntem

Povestea noastră.

Compania noastră, S.C. Daferti S.R.L. , este specializată în designul, producția și instalarea produselor metalice din fier forjat. Pornind de la idei originale, produsele noastre sunt realizate combinând metode de lucru tradiționale, cu metode moderne de prelucrare a fierului forjat. Toate lucrările sunt realizate în atelierul nostru, care este echipat atât cu unelte tradiționale, cât și cu aparatură modernă de prelucrare a metalelor. Prin serviciile noastre ne adresăm tuturor sectoarelor de pe piață: rezidențial, comercial, public, etc. Gama noastră de produse include: porți și garduri din fier forjat, balustrade din fier forjat, grilaje din fier forjat, mobila și arta decorativa din fier forjat.

Dragostea de frumos, grija pentru detalii, precum și eleganța sau rafinamentul sunt câteva dintre principiile care ne-au călăuzit pașii în cei peste 15 ani de când activăm în acest domeniu. Satisfacția clienților noștri, atunci când visele lor au devenit realitate datorită lucrărilor noastre, a reprezentat întotdeauna pentru noi cea mai mare recompensă.

Calitate garantată

Suntem absolut convinși că veți fi pe deplin mulțumiți de calitatea lucrărilor noastre! Folosim numai materiale de calitate și personal cu experiență. Este foarte important de menționat că fierul folosit la lucrările noastre este de cea mai bună calitate, fiind numai bară plină (nu țeavă ) astfel încât să dureze peste ani.
Vopseaua aplicată este una specială, anticorozivă și poate fi în mai multe culori, nu doar neagră, ci și albă, bej, ivoire, maro etc. Lucrările pot fi finisate în patine antice, cu diverse nuanțe: auriu, bronz, turcuaz, verde, etc., în concordanță cu stilul arhitectural sau ambientul dumneavoastră.

Proiecte personalizate

Suntem specializați în realizarea oricărui tip de lucrări din fier forjat, prelucrat manual într-o manieră tradițională, la forjă. În funcție de nevoile dumneavoastră, realizăm porți și garduri masive, balustrade, scări și balcoane, etc.
În funcție de stilul pe care l-ați abordat la construirea și amenajarea casei dumneavoastră, specialiștii noștri va pot realiza atât modele clasice, cât și moderne, din fier forjat amprentat sau forat, cu diverse elemente decorative: frunze, flori, spirale, cercuri, etc.
Realizăm atât modelele proprii cât și modelele pe bază de proiect, propuse de către arhitecți sau constructori.

Artă decorativă

În Lumea fierului forjat noi facem artă din orice bucată de metal! Realizăm cu pasiune și măiestrie mobilier din fier forjat, galerii sau orice alte decorațiuni care să vă umple caminul de bucurie și care să aducă căldură în spațiul dumneavoastră, personalizându-l. Dragostea  pentru frumos, grija deosebită pentru detalii, precum și eleganța și rafinamentul ne-au călăuzit în toți acești ani, încă de la prima bucată de fier prelucrată. Produsele prezentate reprezintă doar o mică parte din ceea ce realizăm noi zi de zi, gama noastră de produse fiind mult mai variată.
Vă așteptăm cu drag în Lumea fierului forjat!